Bagsværd Sundhedshus

Bagsværd Sundhedshus blev grundlagt i 2020, med intentionen om at skabe mulighed for at du, som klient og kunde, kan få tilgodeset en lang række af dine potentielle sundhedsfaglige og træningsmæssige behov, under samme tag.

Med det som udgangspunkt, er det vores intention og ønske, at skabe ikke blot et stærkt fagligt og professionelt fællesskab, men også et imødekommende og tryghedsskabende miljø.

Bagsværd Sundhedshus er i stadig udvikling, og vi udvider antallet af behandlere og ydelser løbende, med henblik på at kunne tilbyde endnu flere muligheder og behandlinger. Et langt liv med mulighed for at være aktivt til stede for familie og dig selv, kræver en sund krop på alle måder – og det ønsker vi for alle vores kunder og klienter.

For at kunne yde og levere den bedste service og behandling, holder vi os fagligt opdateret, så vi altid er klar til at tage nye tiltag i brug, med henblik på at optimere vores ydelser og tilbyde dig de bedste løsninger.

Vores Mission

Det er vores mission at skabe et fagligt stærkt, mangefacetteret og tryghedsskabende sundhedshus, hvor behandlinger og ydelser er med til at skabe rammerne for et godt liv og sunde, stærke mennesker.

Det er vigtigt for os, at skabe et professionelt og trygt miljø, så du til enhver tid bliver mødt med dygtige behandlere og vejledere, som arbejder ud fra den nyeste viden og forskning, så du kan føle dig sikker i dit forløb.